Đuzepe Rosi pao na doping testu, prijeti mu suspenzija od godinu dana!
Đuzepe Rosi

Đuzepe Rosi pao na doping testu, prijeti mu suspenzija od godinu dana!

Italijanski fudbaler Đuzepe Rosi bio je pozitivan na antidoping testu posle utakmice svoje Đenove protiv Beneventa prošle sezone.

Kako se navodi, igraču koji je rođen u SAD, a prošao omladinsku školu Parme i Mančester Junajteda, prijeti 12 mjeseci suspenzije, prenosi "Gazzetta dello Sport".

Rosi, koji već ima 31 godinu, tokom karijere imao je mnogo problema sa povredama, a igrao je i za Njukasl, Viljareal, Fiorentinu, Seltu i Levante.

Jedno vrijeme je važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera ne samo Italije, već i cijelog svijeta. 

Za reprezentaciju Italije odigrao je 30 utakmica i postigao sedam golova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.