Podgorica

Veliki požar kod Radoja Dakića,zatvorena magistrala prema Nikšiću(FOTO)(VIDEO)

Na nekoliko lokacija na teritoriji Podgorice danas su aktivni požari, od kojih je najveći u krugu nekadašnje fabrike "Radoje Dakić", koji je izbio oko 13 sati. Požar je zahvatio autootpad koji se nalazi u sklopu fabrike i proširio se do magistrale Podgorica - Nikšić, koja je trenutno zatvorena za saobraćaj.

Gašenje požara otežava jak sjeverni vjetar koji duva od juče. Kuće u okolini nekadašnje fabrike „Radoje Dakić“ zasad nisu ugrožene, jer vatrogasci uspijevaju da vatru drže što dalje od kuća i magistrale. 

2018092523254382537539547Web

Foto:AA

U požaru su zahvaćeni automobili, generatori, gume, a crni dim vidljiv je iz skoro svakog dijela grada. 

2018092523254382537539554Web

Foto:AA

Ranije danas, oko 11 časova, izbio je požar na Dajbabskoj Gori. U toku noći na teritoriji glavnog grada Crne Gore ugašeno je čak 26 požara. 

Veći dio Podgorice juče je bio više sati bez struje zbog požara u blizini trafostanice u Zagoriču koja je nakon toga preventivno isključena. Uzrok požara je nepoznat, a u blizini tog objekta izgorjela je kuća. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.