Podgorica: Uklanjaju posljedice nevremena, komisija utvrđuje štetu
Foto:podgorica.me

Podgorica: Uklanjaju posljedice nevremena, komisija utvrđuje štetu

Ekipe gradskih preduzeća Glavnog grada Zelenilo i Čistoća su na terenu i uklanjaju djelove drveća i ostalog materijala nastalog kao posljedica nevremena koje je danas zahvatilo Podgoricu.

Jak olujni vjetar porušio je stabla, fasade sa objekata. Na više lokacija buknuli su požari a veći dio Podgorice danas je bio bez struje.

"Kako bi se omogućilo normalno i bezbjedno funkcionisanje, udruženi timovi gradskih službi rade na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog na nekoliko lokacija, zatim Bulevaru Pera Ćetkovića, Bulevaru Save Kovačevića,ulicama: Mihaila Lalića, Mojkovačkoj, iza zgrade Galenika, zgrade Holandske sestre, Zagorču, kod hotela “Zija”, kao i lokacijama u Donjoj Gorici i Toloskoj šumi", saopšteno je iz PG Biroa.

Image11Foto:podgorica.me

Kako je agenciji Mina kazao gradonačelnik Ivan Vuković komisija za procjenu štete će utvrditi koliku štetu su požari izazvali, a o rezultatima procjene ćemo obavijestiti nadležne državne organe.

"Glavni grad će u okviru svojih nadležnosti, uložiti maksimalan napor da se što prije saniraju posljedice današnjeg nevremena", rekao je Vuković, prenosi portal Rtcg.

Vuković je obišao kuću koja je bila zahvaćena požarom u park šumi Zagorič i domaćinstvo u Doljanima gdje se zapalilo sijeno i dio štale.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.