Uhapšene dvije žene zbog pljačkanja kladionice
Leskovac

Teška krađa u Leskovcu

Uhapšene dvije žene zbog pljačkanja kladionice

Policija u Leskovcu rasvijetlila je tešku krađu i uhapsili dvije žene, M. C. (26) i A. K. (25), zbog sumnje da su izvršile ovo krivično djelo.

Sumnja se da su njih dvije, 19. septembra u ranim jutarnjim časovima, iz sportske kladionice ukrale 535.000 dinara (450 eura), prenosi Tanjug.

Policija je dio ukradenog novca pronašla u njihovim stanovima.

Osumnjičene su, uz krivičnu projavu, privedene zamjeniku osnovnog javnog tužioca u Leskovcu, navodi se u saopštenju PU Leskovac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.