Nikolić i Vuković o uređenju univerzitetskog kampusa i poboljšanju kvaliteta života studenata (FOTO)
Foto: Univerzitet Crne Gore

Prvi zvanični sastanak

Nikolić i Vuković o uređenju univerzitetskog kampusa i poboljšanju kvaliteta života studenata (FOTO)

Rektor Univerziteta Crne Gore Danilo Nikolić sastao se danas sa gradonačelnikom Podgorice Ivanom Vukovićem.

Prvom zvaničnom sastanku prisustvovali su i zamjenik gradonačelnika Časlav Vešović i predsjednik  Upravnog odbora UCG Duško Bjelica.

Kako se navodi, na sastanku je bilo riječi o dosadašnjim vidovima saradnje između Glavnog Grada i Univerziteta, kao i  o pravcima dalje saradnje i aktivnostima koje predstoje. Pitanja koja su bila razmatrana, između ostalog, tiču se i uređenja univerzitetskog kampusa i aktivnosti koje će poboljšati kvalitet života studentske populacije.

DSC9710c

Foto: Univerzitet Crne Gore

Među njima je i dalja realizacija projekta „Kancelarija za inovativno-edukativne usluge“, kako se navodi, sa ciljem  pružanja  podške idejama koje imaju potencijal da se razviju u samoodržive biznise i koje bi, u perspektivi, mogle biti neophodne za crnogorsko tržište.

Projekat će se intenzivirati kroz čvršću saradnju Karijernog centra Univerziteta Crne Gore i Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.