Oborio Ginisov rekord: Kad se rodio trepavice mu bile do usana (VIDEO)
Foto: Screenshot

Zbog lijekova koje je majka uzimala u trudnoći

Oborio Ginisov rekord: Kad se rodio trepavice mu bile do usana (VIDEO)

Dječak Muin Bačonaev (11) iz Moskve poseban je po svojim neobičnim obrvama i trepavicama dugim čak 4,3 centimetra.

Kad se rodio, trepavice su mu čak doticale i usne. 

"Živim kao i svi drugi, moje trepavice ne zahtijevaju posebnu njegu i nemam nikakvih teškoća", kaže Muin. 

Iako je već ušao u Rusku knjigu rekorda, njegove ambicija ipak su nešto veće. Dječak voli da igra fudbal, a kad odraste bi volio da postane fudbalska zvijezda. 

Njegov otac Zaidulo Bačonaev (45), koji se sa porodicom doselio u u Rusiju 2010. godine iz Tadžikistana, kaže da na ulici svi obraćaju pažnju na njegovog sina, prenosi 24 sata. 

"Kad ide s mamom u šetnju, svi ga gledaju. Vodili smo ga kod raznih ljekara i svi su nam rekli da je Muin zdrav i da duge trepavice nijesu nikakav problem. Objasnili su nam da se gen odgovoran za rast trepavica u ovom slučaju jednostavno malo drugačije ponaša", kaže Zaidulo. 

Ljekari smatraju da bi na gen mogli da utiču lijekovi koje je majka uzimala u trudnoći.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.