Ovo treba da uradite i kažete ako želite da privučete novac u vaš dom!
Ilustracija

Ovo treba da uradite i kažete ako želite da privučete novac u vaš dom!

Izgovorite ove riječi, ništa vas ne košta. Tri puta vode do bogatstva: rad, vjera i sreća. Da radite i vjerujete, morate sami, a sreću dozovite magijom.

Ipak, morate da imate na umu da ništa u životu ne pada s neba i da obredi privlačenja para neće djelovati ako vi sami ne preduzmete ništa. I sreća voli vrijedne.

Ovi rituali će pozlatiti vaš trud, pomoći će vam da ostvarite poslovne planove, da naplatite ono što radite, ali neće vam na prag donijeti kovčeg izgubljenog blaga, piše Alo.rs.

Dobro je da vam kupatilo ili kuhinja budu u jugoističnom dijelu kuće jer u njima ima tekuće vode.

U jugoistočnom dijelu stana treba da imate vodu. Fontanu, vazu, akvarijum…

1490949073muskimagazinsavetiakvaristikaakvarijum99

Jedan od najmoćnijih načina privlačenja novca je aktivacija zone bogatstva. Ta zona nalazi se na jugoistoku vaše kuće ili u najdaljem lijevom uglu prostorije, a aktivira se pomoću tekuće vode.

Zato u taj dio stana ili sobe stavite fontanu, akvarijum sa zlatnim ribicama, kristale, novčiće i drvo novca.

Redovno brišite prašinu

U zoni bogatstva uvijek mora da vlada red. Ne dozvolite da na obređne predmete napada prašina. Ako je vaš magijski predmet akvarijum sa zlatnim ribicama, voda u njemu uvijek mora da bude kristalno čista, a zidovi akvarijuma bez kamenca i uglancani.

Osim toga, Kinezi se vrlo brižljivo odnose prema svojim ribicama. Vjeruje se da gazdi ne prijeti finansijska kriza sve dok su njegove ribice žive i zdrave.

Smrt samo jedne ribice smatra se zloslutnim predskazanjem.

Zamislite da ste bogati

Efekat ovih materijalnih atributa biće jači ako ih dopunite verbalnim afirmacijama. Afirmacije napišite na papiriću i okačite ga u zoni bogatstva.

Možete i da ih izgovarate naglas kada ste u tom dijelu stana. Međutim, da bi ovaj ritual uspio, morate živo da predstavite sebi situaciju u kojoj se ono što izgovarate već ostvarilo.

vrecaparenovacfotothinkstock1450177820804591

Ovo su čarobne riječi:

• Bogata sam
• Moje finansije su stabilne
• Sve što radim donosi profit
• Moj imetak se uvećava
• Mogu da priuštim sebi i svojim bližnjima sve što hoću

Da biste privukli novac, morate ga voljeti gdje god da se nalazi – u vašim ili tuđim džepovima.

• Radujte se kad drugima dobro ide, samo tako ćete signalizirati višim silama da volite pare.

• Ako vam je teško da kontrolišete misli i osjećanja, počnite bar da kontrolišete riječi, jer misli i artikulišemo govorom.

• Ponavljanje afirmativnih fraza pomoći će vam da promijenite negativan obrazac mišljenja koji je odbijao novac od vas.

• Ako za svoje finansijske probleme krivite muža, roditelje, prijatelje, državu, bogataše – samo ćete tapkati u mjestu, a vaša razočaranja i problemi ostaće u vama.

• Zapamtite, traženje krivca i kukanje neće unijeti pozitivne promjene u vaš život. Takvim stavom samo produbljujete sve što je loše.

• Svaljivanje krivice na druge blokira vaše stvaralačke i kreativne moći. Ono otežava i usporava učenje govora uspjeha.

• Nemojte upasti u zamku ogorčenosti. Nemojte iza svakog problema tražiti negativan podtekst i spletke, to će blokirati vaše kapacitete da rješavate probleme.

• Ponavljajte kako obožavate novac, kako je bogatstvo prava sreća, kako i novac voli vas… To će otjerati negativne misli, jer magija radi po principu zamene. Na primjer, ako čašu punu prljave vode stavite pod česmu, u njoj će se uskoro naći čista voda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.