Nesreća na magistralnom putu Nikšić-Vilusi, stradao muškarac
Foto: Onogošt.me

Dvije osobe povrijeđene

Nesreća na magistralnom putu Nikšić-Vilusi, stradao muškarac

U saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 13 časova dogodila na magistralnom putu Nikšić -Vilusi, poginuo je Ž.O. (53) iz Herceg Novog, saopšteno je iz OKC Uprave policije.

Nesreća se dogodila u mjestu Vitalac, a prema podacima iz policije, povrijeđene su još dvije osobe.

Mediji prenose da je život izgubio Žarko Ognjenović (53) , dok je lakše povrijeđen Drago Petričević (63), državljanin Bosne i Hercegovine.

Ognjenović se u automobilu Golf II kretao u pravcu Nikšića, kada je, iz za sada neutvrđenih razloga skrenuo u suprotnu traku i sudario se sa Golfom VI kojim je upravljao Petričević, a sa kojim je u vozilu bila i njegova kćerka, Dijana.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.