Murinjo: Nijesmo zaslužili više od boda u meču protiv Vulverhemptona
Žoze Murinjo

Fer rezultat

Murinjo: Nijesmo zaslužili više od boda u meču protiv Vulverhemptona

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo rekao je da njegova ekipa nije zaslužila više od boda u meču protiv Vulverhemptona.

"Mislim da je ovo fer rezultat. Oni su zaslužili bod, a mi smo zaslužili da budemo kažnjeni. Počeli su bolje, bili su agresivniji i ne znam zašto, ali oni su bili motivisaniji", rekao je Murinjo za britanske medije. 

Junajted je odigrao neriješeno 1:1 sa Vulverhemptonom, u utakmici šestog kola Premijer lige, prenosi B92. 

"Očekivao sam više od svojih napadača. Nije bilo dovoljno kreativnosti, kretanja, dinamike... Sve u svemu, nijesmo zaslužili više od ovoga", kazao je Murinjo. 

Mančester poslije šest odigranih kola ima osam bodova manje od prvoplasiranog Liverpula. 

Ekipa Žozea Morinja u narednom kolu gostuje Vest Hemu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.