Udes na Cetinju: Sudarila se dva vozila, jedno udarilo u kuću
Foto: Cetinjski list

Udes na Cetinju: Sudarila se dva vozila, jedno udarilo u kuću

U sudaru dva automobila koji se oko 15 h dogodio u centru Cetinja, na raskrsnici Bajove ulice i skretanja ka Bulevaru crnogorskih junaka, niko nije povrijeđen, a pričinjena je znatna materijalna šteta.

Osim vozila stradala je i fasada na kući Cetinjanina Jovana Đakonovića jer je jedno od vozila od siline udara odbačeno na trotoar i udarilo u kuću,prenosi Cetinjski list.

Ruska državljanka koja je upravljala iznajmljenim vozilom Folksvagen polo ušla je  u raskrsnicu bez zaustavljanja iz pravca Bulevara, a iz pravca distribucije, krećući se ka centru grada, na nju je naletio Folksvagen golf 4 cetinjskih registarskih tablica. Prilikom sudara polo je završio na trotoaru i udario u kuću.

Uviđaj su obavili pripadnici cetinjske policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.