Ima 63 godine, a i dalje je među najljepšim ženama svijeta
Izabela Ađani

Krasila mnoge naslovnice i edutorijale magazina

Ima 63 godine, a i dalje je među najljepšim ženama svijeta

Francuska glumica Izabela Ađani često se nalazi u vrhu lista najljepših žena svijeta, zbog svoje posebne ljepote, čvrstog stave i karaktera, ali i nevjerovatnih talenata.

Francuskinja Izabel Ađani poznata je po svojim fantastičnim glumačkim uspjesima, proglašena je više puta jednom od najljepših glumica na svijetu, a njeno lijepo lice krasilo je mnoge naslovnice i edutorijale magazina. 

Godine 1990. Ađanijeva se našlli na listi 50 najljepših žena svijeta, a kada je magazin "Los Anđeles Tajms" pravio listu najljepših žena u filmskim ostvarenjima svih vremena, prvo mjesto zauzela je baš ona.

Izabel posjeduje neobičnu ljepotu, riječ je o kombinaciji različitih gena - njen otac je porijeklom iz Francuske, a majka iz Njemačke. 

3089852065ba643f32b4ef224531479w640

Izabela Ađani

Glumica je poznata i po svom specifičnom stilu, obožava da nosi haljine, marame i naočari sa ogromnim staklima.

Iako ima 63 godine, ova Parižanka i dalje oduševljava svojim izgledom, a mnoge dame obožavaju da je vide na crvenom tepihu kako bi naučile još jednu stilsku lekciju od nje. 

I dok su je mnogi optužili za uljepšavanje uz pomoć estetske hirurgije, Izabel odbija da čuje i tvrdi da je svoje lice osvježila samo uz pomoć hijaluronske kisjeline, koja se sama po sebi nalazi u sastavu kože, prenosi Super žena. 

"Koristim hijaluron, naravno uvijek u malim dozama, kako bih popunila bore i fine linije", istakla je ova prelijepa žena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.