Prelazak rejtinga iz stabilnog u pozitivan potvrda Vladine ekonomske politike
Duško Marković, foto: Twitrer

Prelazak rejtinga iz stabilnog u pozitivan potvrda Vladine ekonomske politike

Prelazak rejtinga iz stabilnog u pozitivan potvrda je kredibilnosti Vladine ekonomske politike, ocijenio je premijer Crne Gore Duško Marković nakon što je kreditna rejting agencija Moody’s u novom Izvještaju objavljenom u petak uveče potvrdila ocjenu rejtinga B1 za Crnu Goru, uz značajnu izmjenu izgleda sa pozicije „stabilan“ u „pozitivan

Navedena izmjena signal je povjerenja investitora u ekonomski napredak naše zemlje, kao i podrške mjerama stabilizacije javnih finansija koje sprovode Vlada Crne Gore i Ministarstvo finansija, saopšteno je iz tog resora.

Marković je ocijenio, na putu za Njujork, da je prelazak rejtinga iz stabilnog u pozitivan potvrda kredibilnosti Vladine ekonomske politike.

 "Nastavljamo implementaciju fiskalnih mjera koje će obezbijediti dalji održivi rast CG ekonomije i bolji životni standard naših građana", kazao je premijer.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.