Perez: Ronaldo želio da napusti klub, ali će Santijago Bernabeu uvijek biti njegov dom
Kristijano Ronaldo

Perez: Ronaldo želio da napusti klub, ali će Santijago Bernabeu uvijek biti njegov dom

Florentino Perez, predsjednik Real Madrida, za španske medije je izjavio da je Kristijano Ronaldo želio da napusti klub, ali i da će Santijago Bernabeu uvijek biti njegov dom.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena nakon devet godina u Realu ovog ljeta je prešao u Juventus u transferu vrijednom 100 miliona eura, koji ukoliko se ispune određeni uslovi može porasti za još 12 miliona. Real je dozvolio Ronaldu da ode u Torino uprkos činjenici da je u ugovoru imao otkupnu klauzulu od milijardu eura, prenosi Anadolija.

"Otkupne klauzule u ugovorima naših igrača su tu da odvrate sve one koji su zainteresovani za njih. Međutim, najprofitabilnija prodaja ovog ljeta bila je Ronaldova. Želio je da ode iz ličnih razloga, a kada se svi slože oko neke solucije onda dođe do dogovora. Realu niko nije ponudio više od 100 miliona eura kao Juventus. Ne možemo ništa uraditi, ali zahvaljujemo Ronaldu za sve što je uradio u dresu našeg kluba. On je poslije Alfreda Di Stefana najbolji svih vremena i ovo će uvijek biti njegov dom", kazao je Perez.

Ronaldo je za devet sezona u dresu Reala odigrao 438 takmičarskih utakmica i postigao gotovo nevjerovatnih 450 golova. S "kraljevskim klubom" osvojio je četiri Lige šampiona, tri klupska prvenstva svijeta te po dva pehara šampiona Španije, Kupa kralja, Superkupa Španije i Evrope.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.