Otvoren muzej marihuane u Las Vegasu (VIDEO)
Foto: Screenshot

Cilj destigmatizacija upotrebe marihuane

Otvoren muzej marihuane u Las Vegasu (VIDEO)

Muzej marihuane otvara se danas u Las Vegasu sa eksponatima poput staklenog bonga veličine žirafe i osušenih pupoljaka kanabisa od stiropora.

Posjetioci postavke "Cannabition" neće moći i da zapale budući da je u američkoj državi Nevada na snazi zabrana konzumiranja marihuane na javnom mjestu, prenosi Beta. 

Zainteresovani će ipak moći da saznaju više o marihuani, a muzej je osmišljen i kao idealno mjesto za bezbroj selfija koje će posjetioci podijeliti na društvenim mrežama.

Muzej ima i posebnu rasvjetu koja omogućava korisnicima Instagrama da postavljaju slike bez filtera na svoje profile. 

Osnivač Džej Džej Voker kaže da je cilj muzeja destigmatizacija upotrebe marihuane. 

Muzej će dočekati svoje prve posjetioce skoro 15 mjeseci nakon što u Nevadi može legalno da se kupi marihuana u rekreativne svrhe i gdje je prodaja znatno premašila očekivanja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.