Omiljena dječija manifestacija: Dani Sunca sjutra u Delti (FOTO)
Foto: Memento marketing i komunikacije

Cjelodnevni program

Omiljena dječija manifestacija: Dani Sunca sjutra u Delti (FOTO)

U subotu će u podgoričkom šoping molu Delta City biti organizovana omiljena dječija manifestacija Dan Sunca. Mališani će uživati u cjelodnevnom programu tokom kojeg će se smjenjivati različiti programski segmenti koje je pripremio organizator, agencija Memento marketing i komunikacije, u saradnji sa brojnim učesnicima.

„Pozivamo sve mališane i njihove roditelje da ovu subotu provedu sa nama jer smo pripremili najbogatiji program do sada. Na parkingu ispred Delte biće organizovano deset kreativno-edukativnih i tri sportske radionice, u terminu od 10 do 13 sati. Radionice su raznovrsne i tematski i po koncepciji,  a organizuju ih: Ekološki pokret Ozon, Crnogorsko društvo ekologa, Montenegro Jewellery, Animatori Zabavljatori, Udruženje Roditelji, NTC Centri Crna Gora, provatne predškolske ustanove Pinokio iz Podgorice, Vini Pu iz Budve, Svetionik i Mravinjak iz Bara i Osmijeh iz Kotora, Mamina kreativna radionica, Turistička organizacija Podgorice, Alfa centar, Dijamant, Fudbalski klub Calcio, Atletski klub Budućnost i Ženski rukometni klub Podgorica 2013”, najavljuju organizatori.

2199399318885498978295492610287917430721956o

Foto: Memento marketing i komunikacije

U centralnom atrijumu Delte će, kako se navodi, takođe biti vrlo zanimljivo. Od 10:30 sati na programu je trinaesto izdanje Sunčane Pampers puzijade, a trke će biti organizovane i popodne od 17:30 sati.

„Interesovanje za Pampers puzijadu je svake godine sve veće pa je ovog puta svih 90 takmičarskih mjesta popunjeno za nevjerovatnih 35 minuta. I ovog puta bebe će puzati na stazi dugoj tri metra, a sponzor takmičenja Pampers pripremio je poklone za sve učesnike dok je organizator pripremio diplome i zahvalnice za učešće. Aktuelni rekord puzijade iznosi 4 sekunde i 16 stotinki, a postavio ga je Bogdan Iković iz Podgorice, na takmičenju održanom u septembru 2017. godine“, objašnjava Danijela Knežević iz agencije Memento.

DanSunca1

Osim u puzijadi posjetioci manifestacije će u atrijumu Delte uživati i imati priliku da učestvuju u kreativnim radionicama „Moj prvi izbor je Nuk”, „Dijamant fabrika majoneza” i „Budi dijete uz Imlek”. Od 12:30 sati na programu je nastup Gimnastičkog kluba Enigma nakon čega će mališani uživati u druženju sa popularnim dječijim animatorom Žarkom Žapcem tokom Sportskih igrarija.

„Nakon popodnevnog dijela takmičenja beba u puzanju uživaćemo u zabavnom programu tokom kojeg će naši gosti biti Malo pozorište za djecu „MoPed”, koji će izvesti predstavu „Pčelica Maja”, namijenjenu mališanima starijim od tri godine. Nakon predstave, NVO Blago djeci će održati kolažni zabavno-edukativni program, a na kraju programa ćemo uživati u šou programu plesne škole Beauty”, dodaje Knežević.

IMG2737

Foto: Memento marketing i komunikacije

Program manifestacije dostupan je na facebook stranici i instagram profilu Dan Sunca.

Dan Sunca je jedna od najpopularnijih dječijih manifestacija u zemlji koja se organizuje već punih dvanaest godina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.