Srbija: 45-godišnjaka usmrtio berač kukuruza
ilustracija

Nesreća na njivi

Srbija: 45-godišnjaka usmrtio berač kukuruza

Mališa Radošević (45) iz Knežice kod Petrovca na Mlavi u Srbiji izgubio je život na svojoj njivi, usljed teških povreda koje mu je nanio berač kukuruza.

Do nesreće je došlo u četvrtak ujutru, dok se Mališa nalazio sam na svojoj njivi, u ataru Knežice, pišu Večernje novosti.

Njegovo beživotno tijelo, oko 12 sati, pronašao je jedan od mještana, kojeg je Mališina majka poslala da vidi šta se s njim dešava, jer se duže vrijeme nije vraćao s njive, na koju je otišao oko četiri sata ujutru.

Ekipa Hitne pomoći koja je stigla na lice mjesta iz Petrovca na Mlavi, mogla je samo da konstatuje smrt nesrećnog čovjeka.

Prilikom uviđaja, utvrđeno je da je Mališa nastradao kada je pokušao da otkloni kvar na beraču, ali prethodno nije isključio ni berač, ni traktor. Zbog toga ga je zahvatio kardan, koji je povezivao ove dvije poljoprivredne mašine, usled čega su nastupile smrtonosne povrede. Pošto je utvrđeno da se radi o zadesnoj smrti, tužilac nije naložio obdukciju i tijelo je predato porodici radi sahrane.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.