Podgorica: Vršnjaci pretukli srednjoškolca
ilustracija

Slučaj prijavljen policiji

Podgorica: Vršnjaci pretukli srednjoškolca

U podgoričkom Kraljevom parku juče su u popodnevnim časovima vršnjaci pretukli osamnaestogodišnjeg P.P., učenika četvrtog razreda Srednje mašinske škole “Ivan Uskoković”.

Naime, iz još nepoznatih razloga, došlo je prvo do verbalnog, a zatim i do firzičkog obračuna između mladića.

Nekoliko njih u parku je nasrnulo na P.P., udarali su ga nogama i rukama nanosivši mu povrede koje, prema informacijama Dnevnih novina, na svu sreću nijesu bile teže.

Mladić je hitno prebačen u Urgentni centar, gdje mu je ukazana pomoć, nakon čega je pušten na kućno liječenje. Njegovi roditelji, nakon što su saznali za ovaj događaj, otišli su u Centar bezbjednosti Podgorica i prijavili slučaj.

Nakon što mu je u Urgentnom centru pružena pomoć, mladić se pridružio roditeljima kako bi protiv vršnjaka iz škole podnio prijavu i ispričao šta se tačno dogodilo.

Izjave su uzete i od mladića koji su pretukli P.P., a neki od njih u CB su došli u pratnji roditelja, jer još nijesu punoljetni.

Da li su u Srednjoj mašinskoj školi upoznati sa tim da se incident dogodio, novinari Dnevni novina nijesu uspjeli da saznaju, jer nijesu odgovarali na njihove pozive.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.