Željko Vasić oduševio novom pjesmom:
Željko Vasić, foto: Screenshot

Željko Vasić oduševio novom pjesmom: "Jer GNEZDO svoje znam kad krenem na put"(VIDEO)

Miljenik mnogih dama, pjevač Željko Vasić oduševio je novom pjesmom “Gnezdo” i spotom za istu.

U moru brzih pjesama, brzih stihova i prolaznih riječi, te popularnih rep djelova, Željko je ostao dosljedan sebi i snimio pjesmu koja liječi dušu.

Muziku za njegovu novu pjesmu radio je Slavko Milovanović, tekst je napisao uz pomoć Violete Milovanović, dok se za aranžman pobrinuo pjevač sam.

Interesantan ambijent vinograda potpuno se uklopio uz emotivnu baladu, te je spot našao na oduševljenje njegovih vjernih fanova.

– Zato te volim, kvalitet – napisala je jedna obožavateljka kojoj se pjesma veoma dopala.

Emotivnu pjesmu sa jakom porukom za sve one koji vole muziku bez autotjuna možete poslušati ispod i uživati u divnim kadrovima:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.