Ronaldova sestra: Skupo ćete platiti za njegove suze
Ronaldo u suzama

"Crveni karton sramota za fudbal"

Ronaldova sestra: Skupo ćete platiti za njegove suze

Sestra fudbalera Juventusa Kristijana Ronalda rekla je da je crveni karton koji je dobio njen brat u utakmici protiv Valensije "sramota za fudbal" i dodala da "bog nikad ne spava i da će pravda biti zadovoljena".

Juventus je sinoć u Valensiji pobijedio sa 2:0, a Ronaldo je debitovao u Ligi šampiona za crno-bijele. On je dobio direktan crveni karton nakon što je u 29. minutu posle guranja i duela sa defanzivcem Valensije Muriljom, pokušao da ga povuče za kosu.

Glavni sudija to nije vidio, ali je isključio Ronalda posle konsultacije sa pomoćnikom.

"Sramota za fudbal. Pravda će biti zadovoljena. Oni žele da unište mog brata, ali bog nikad ne spava. Skupo ćete platiti za njegove suze. Oni žele da te unište, ali neće uspjeti", navela je Katija Aveiro.

Nije poznato koliko će Ronaldo odsustvovati sa terena zbog prvog crvenog kartona koji je dobio u 154. utakmici u Ligi šampiona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.