Besplatan kurs italijanskog jezika za građane Cetinja
ilustracija

Besplatan kurs italijanskog jezika za građane Cetinja

Sekretarijat za kulturu, sport i mlade Prijestonice Cetinje, Nacionalna biblioteka „Đurđe Crnojević“ i Zajednica Italijana u Crnoj Gori i ove godine organizuju besplatni kurs italijanskog jezika za građane Cetinja.

U toku kursa, koji će trajati tri mjeseca, polaznici će izučavati italijanski jezik do nivoa B1. Predavanja će biti organizovana dva puta sedmično u zgradi bivšeg Francuskog poslanstva.

Odluku o polaznicima kursa donijeće tročlana komisija. Prednost će imati kandidati koji su završili A2 nivo kursa, nezaposleni mladi ljudi, mladi koji aktivno učestvuju u životu zajednice, osobe u stanju socijalne potrebe, nezaposleni i osjetljive kategorije stanovništva.

Odabrani polaznici moraju prisustvovati na 80 odsto nastave, a po završetku kursa biće im dodijeljeni sertifikati o pohađanju.

Svi zainteresovani, prijave za kurs mogu podnijeti do 28. septembra u Sekretarijatu za kulturu, sport i mlade (zgrada Prijestonice, kancelarija broj 116) ili putem maila [email protected].

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.