Prijave za specijalističke studije 21. i 24. septembra
UCG

Prijave za specijalističke studije 21. i 24. septembra

Univerzitet Crne Gore raspisaće sjutra, kao što je i najavljeno, konkurs za upis na specijalističke studije za studijsku 2018/2019. godinu.

„Mjesta ima za 2.447 studenata, od kojih će njih 1.237 biti na državnom budžetu. Na konkurs se mogu prijaviti kandidati sa završenim osnovnim studijama obima najmanje 180 ECTS kredita iz odgovarajuće oblasti nauka ili umjetnosti, kazala je prorektorica za nastavu Univerziteta Crne Gore prof. dr Đurđica Perović.

Prijave na konkurs predaju se studentskim službama 21. i 24. septembra 2018. godine. 

Uz prijavu za upis, kandidati podnose original diplomu o završenim osnovnim studijama, odnosno uvjerenje o završenim osnovnim studijama, uz dokaz o aktivnom znanju jednog svjetskog jezika (odgovarajući sertifikat ili uvjerenje o položenim ispitima na osnovnim studijama).

Upis kandidata izvršiće se zaključno sa 25. septembrom 2018. godine. 

Svi detalji naznačeni su u tekstu konkursa, objavljenom na sajtu Univerziteta Crne Gore www.ucg.ac.me, a koji će biti objavljen u sjutrašnjim izdanjima dnevnih novina, 20. septembra 2018.

Studentima će za sva pitanja na raspolaganju biti studentske službe fakulteta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.