Sea Dance u novom spotu Lost Frequencies (VIDEO)

Sea Dance u novom spotu Lost Frequencies (VIDEO)

Belgijski DJ superstar Lost Frequencies snimio je spot za novi singl “Like I Love You” u kom je sumirao najbolje utiske sa svjetske turneje, a među kadrovima našla se i sjajna atmosfera sa ovogodišnjeg Sea Dance festivala.

Iako se datum održavanja festivala našao usred nastupa u SAD-u, Lost Frequencies se nije dvoumio da li da prihvati poziv da se poslije dvije godine vrati na Sea Dance, a njegovo objašnjenje za povratak bilo je vrlo jednostavno: "Nastup sa Skrillexom na Sea Dance-u ostao mi je u sjećanju kao najbolji u životu i za mene je Sea Dance najbolji festival na svijetu!"

Iako se najtoplijem godišnjem dobu bliži kraj, numera “Like I Love You” odaje utisak da je ljeto tek počelo, a osunčani, energični momenti iz spota rado vraćaju na plažu i najbolji festivalski provod.

Nakon megahita "Are You With Me", i uspješnih dueta sa muzičkim zvijezdama kao što su Netsky, Zonderling James Blunt, čuveni Felix je sa novom numerom uspio da za kratko vrijeme lansira još jednu hit saradnju sa rock bendom NGHBRS i tako nastavio da nadograđuje svoju impresivnu diskografiju.

Belgijski hitmejker osvojio je planetu zaraznim singlovima "Are You With Me", "Crazy", "Beautiful life", "Reality", a izvjesno je da će i novim singlom nastaviti da vlada svjetskim muzičkim listama i broji stotine miliona YouTube pregleda.

Peto, jubilrno izdanje Sea Dance festivala održano je na plaži Buljarica u Budvi od 29. avgusta do 1. septembra, a tokom tri noći i dana kroz festivalske kapije na skrivenom biseru jadranske obale prošlo je preko 47 hiljada posjetilaca iz gotovo 30 zemalja svijeta! Slavljeničko izdanje festivala ostaće upamćeno po sjajnim žurkama i nastupima muzičkih zvijezda kao što su Paul Kalkbrenner, Nile Rodgers & Chic, Dimitri Vegas & Like Mike, Nina Kraviz, Alice Merton, Dax J, Burak Yeter, Antigone, Francois X, Shlømo, Eagles & Butterflies, Filatov & Karas, Sofia Rodina, Bajaga i Instruktori, Rambo Amadeus, Marko Nastić, PTU Live, Hladno pivo, Van Gogh, Marko Louis, Sajsi MC , Krešo Bengalka, Vojko V, Who See, Bassivity Showcase i brojni drugi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.