Komunalni policajac uhapšen jer je slomio nos službeniku MUP-a
Ilustracija

Podgorica

Komunalni policajac uhapšen jer je slomio nos službeniku MUP-a

Podgorička policija uhapsila je službenika Komunalne policije I.B, zbog sumnje da je juče, na štetu službenika Direktorata za vanredne situacije MUP-a M.N, počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

 I.B. je lišen slobode nakon izjašnjenja tužioca da su se u radnjama ovog lica stekli bitni elementi navedenog krivičnog djela. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz UP podsjećaju da je juče oko 10 sati i 30 minuta kod TC Gintaš u Podgorici došlo prvo do verbalnog konflikta a zatim i fizičkog sukoba između I.B. i M.N. a povodom službenih radnji komunalne policije u vezi sa parkiranjem vozila koje pripada M.N, te da M.N. juče nije bio na dužnosti.

"Oba lica, M.N. i I.B, su događaj prijavila CB Podgorica, s tim što je M.N. u prijavi naveo kako je napadnut od strane I.B. dok je I.B. u službenoj zabilješci dostavljenoj CB Podgorica naveo kako ga je napao M.N. M.N. je u događaju zadobio tešku tjelesnu povredu – lom nosne kosti sa dislokacijom, koja je nakon događaja konstatovana u medicinskoj ustanovi. I.B. je juče u popodnevnim časovima takođe pristupio u medicinsku ustanovu radi pregleda. Na licu mjesta juče je izvršen uviđaj, a o izjavama M.N. i I.B. i do tada utvrđenim činjenicama je upoznati nadležni tužilac koji se potom izjasnio u vezi sa kvalifikacijom krivičnog djela u odnosu na I.B", saopšteno je iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.