BP: U sudaru automobila dvije osobe povrijeđene, državljanin Srbije prebačen za KCCG
Sa mjesta nezgode, foto: Kodex

Nezgoda u Rakonjama

BP: U sudaru automobila dvije osobe povrijeđene, državljanin Srbije prebačen za KCCG

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas nešto posle 13 časova dogodila na magistralnom putu Bijelo Polje - Ribarevine u mjestu Rakonje povrijeđene su dvije osobe.

Teške tjelesne povrede glave u udesu je zadobio državljanin Srbije, Isat Ramusović(51), koji je transpotovan za Klinički centar Crne Gore na dalje liječenje, saopšteno je Kodex-u iz Opšte bolnice u Bijelom Polju.

U udesu je povrijeđem i Radisav Nišavić(45) kojem se ljekarska pomoć ukazuje u Urgentnom bloku bjelopoljske bolnice.

420453522904413251191547547985275566161920n

Sa lica mjesta, Foto: Kodex.me

 Do sudara je došlo prema nezvaničnim saznanjima, kada je Ramusović koji je upravljao automobilom "Opel Zafira"  beogradskih registarskih oznaka a koji se kretao iz pravca Ribarevina iz za sada nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i udario u "Wolkswagen Vento", kojim je upravljao Nišavić i koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Velika materijalna šteta je pričinjena na prednjim djelovima oba vozila.

Uviđaj je u toku a saobraćaj na tom dijelu puta je zatvoren.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.