Ljekar sa djevojkom birao žrtve u baru, pa ih drogirali i silovali
Ilustracija

Ljekar sa djevojkom birao žrtve u baru, pa ih drogirali i silovali

Ljekar iz Kalifornije koji je godinama učestvovao u rijalitiju o navikama u onlajn vezama i njegova djevojka optuženi su za drogiranje i silovanje dvije mlade žene.

To je saopštila kancelarija tužioca Okruga Orindž. Tužoci sumnjaju da su Grant Robišo (38) i Serisa Rajli (31) imali stotine drugih žrtava.

Policija vjeruje da su hirurg ortoped i njegova partnerka koristili "dobar izgled i šarm" da bi namamili žrtve. 

Optuženi su da su ženama prišli 2016, u restoranu i u baru, da su ih drogirali kokainom, ekstazijem i GHB-om, poznatim kao "droga za silovanje", a potom žrtve odveli u stan Robišoa, gdje su ih silovali. 

U telefonu Robišoa koji je nekoliko godina učestvovao u rijalitiju o navikama muškaraca na sajtovima za upoznavanje "Online Dating Rituals of the American Male", pronađeno je više od hiljadu snimaka seksualnog napastvovanja. 

Hirurg i njegova partnerka optuženi su i za posjedovanje oružja i droge. 

Robišou i Rajlijevoj preti kazna od 30 do 40 godina zatvora. 

Njihovi advokati rekli su da par "odbacuje optužbe i želi da se slučajevi rasvijetle".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.