Liga šampiona: Remi Zvezde i Napolija, Liverpul slavio protiv PSŽ-a
Foto: AA

Liga šampiona: Remi Zvezde i Napolija, Liverpul slavio protiv PSŽ-a

Mečevima po grupama "A", "B", "C", i "D" u utorak navečer počela je nova sezona Lige šampiona a važne pobjede na otvaranju upisali su Liverpul i Borusija Dortmund.

Fudbaleri Crvene zvezde su u grupi "C" na prepunom stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu igrali bez golova protiv italijanskog Napolija.

Napoli je imao više izglednih prilika tokom meča, ali je na kraju ipak završeno 0:0.

U istoj grupi, Liverpul je na "Anfieldu" sa 3:2 slavio protiv PSŽ-a. Golove za domaće su postigli Sturidž u 30., Milner u 36. iz penala i Firmino u drugoj minuti sudijske nadoknade drugog poluvremena, dok su strijelci za PSŽ bili Menijeu 40. i Mbape u 83. minuti.

Belgijski Klub Briž je u okviru grupe "A" na stadionu "Jan Breydel" u Brižu poražen sa minimalnih 0:1 od Borusije Dortmund. Jedini pogodak na utakmici je postigao Pulisic u 85. minuti.

U istoj grupi, Monako je na stadionu "Louis II" u Monaku izgubio od Atletiko Madrida rezultatom 1:2. Pogodak za Monako je postigao Grandsir u 18., dok su za Atletiko strijelci bili Kosta u 31. i Gimenez u 45. minuti.

Galatasaraj je u grupi "D" na "Türk Telekom Areni" u Istanbulu savladao Lokomotiv Moskvu rezultatom 3:0. Golove za Galatu su postigli Rodriges u 9., Derdijok u 67. i Inan u četvrtoj minuti sudijske nadoknade drugog poluvremena.

Šalke je u istoj grupi na "Veltins Areni" u Gelszenkirhenu remizirao 1:1 protiv FC Porto. Šalke je poveo golom Embola u 64. minuti, ali je Porto izjednačio golom Otavia u 75. minuti iz jedanaesterca.

U utakmicama grupe "B" koje su se igrale ranije u utorak favorizovana Barselona je na stadionu Nou Kamp savladala PSV rezultatom 4:0, dok je Inter na domaćem terenu u Milanu slavio sa 2:1 protiv ekipe Totenhema.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.