DPS Budva:  Demokrate pokazuju totalno rasulo
DPS Budva

DPS Budva: Demokrate pokazuju totalno rasulo

Da su Demokrate politički mazohisti odavno je poznato široj javnosti, a sad smo saznali i da su Demokrate Budva šampioni te kategorije, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Budva.

Reagovanje DPS prenosimo integralono:

"Bili smo raspoloženi da pokažemo razumijevanje za težak položaj u kojem se Dragan Krapović našao na kraju svog mandata, ali uzalud... Zahvaljujemo Demokratama Budva što su nam razjasnili da FB stranica “Aleksa Bečić - Demokrate - Demokratska Crna Gora”, na kojoj je objavljeno da je on „gradonačelnik“  Budve, nije zvanična i da tamo “piše ko šta oće”. I mi smo se dugo čudili sadržaju te stranice i sumnjali u njenu vjerodostojnost, ali sad nam je lakše kad znamo da tamo, kako kažu Demokrate Budva, “praktično svako plasira, piše i kači šta god oće“, pa ćemo od sad te objave shvatati kao unutrašnju diverziju protiv njenog vlasnika, a evo, ispostavilo i protiv „gradonačelnika“ Krapovića.

Ipak, objasnite nam onda da li i na vašoj zvaničnoj internet stranici www.demokrate.com isto kači i piše ko šta hoće, pošto gle čuda i tamo Krapovića nazivaju “GRADONAČELNIKOM”?! Što potkrepljujemo novim dokazom.

Slika1

Foto: DPS

Primjećujemo da ste došli do faze da prepisujete vaša stara saopštenja, što nije dobar znak. Pokazuje totalno rasulo u vašim redovima. A ako vas baš toliko zanima ko potpisuje naša saopstenja, evo vam odgovor : svi mi. Svaki član OO stoji iza činjenica navedenim u našim javnim obraćanjima. Ko piše vaša saopštenja, ne tiče nas se jer smo mnogo puta rekli šta o njima mislimo, ali ipak otkrijte nam tajnu - Ko je “PROMO”? Jer tako potpisujete panigirike o sebi u medijma vama bliskim, gajeći jalovu nadu da će vaše fenomenalno mišljenje o vama samima preći i na druge.", zaključuje se u saopštenju.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.