Demokrate: U DPS-u nemaju hrabrosti ni saopštenje da potpišu

Demokrate: U DPS-u nemaju hrabrosti ni saopštenje da potpišu

Demokrate su reagovale na poruku koja je stigla iz Demokratske partije socijalista da Krapović, kolokvijalno “gradonačelnik” ili formalno predsjednik Opštine Budva, očigledno ima ozbiljan problem sa sopstvenim identitetom.

Reagovanje Demokrata prenosimo u cjelosti:

OKG-ovci Budva,u vašem poslednjem obraćanju predsjedniku Krapoviću ste se poslužili ponovo društvenim mrežama i pokušali da budete duhoviti, iako je opšte poznato da praktično svako na mrežama može plasirati, napisati ili zakačiti šta god hoće. Realno, jedino vam je to i preostalo. Pritom ste izbjegli Krapinu i prvobitno upućene  prizemne optužbe, kao i da upoznate javnost sa privatnim poslom predsjednika Krapovića i potkrijepite insinuacije koje ste horski plasirali.

Naravno, i pored upućenog poziva da neko,bilo ko iz redova OKG Budva potpiše saopštenje i to ste kukavički izbjegli. Čak ni Tarzan nije potpisao. Očigledno je da nema „štiha“ u vašim redovima, iako ste formalno podijelili funkcije i imate predsjednika/namjesnika odbora. Ali to je vaš problem, naravno mi nećemo previše polemisati sa OKG-om, već ćemo samo ponoviti pitanja za gospodina Jelušića. Pitanja ponavljamo iz razloga jer ni na jedno nije odgovoreno iako je  nekim nemuštim saopštenjima Uprave za vode i Morskog dobra pokušano izbjegavanje odgovora javnosti. Takođe,  isto je pokušano i slikama na kojima se vidi pjesak i to  u količinama koje nisu ni blizu onima navedenim  u reakciji. Rečeno je da se pjesak odlaže, ali ne znamo gdje jer ga na slikama nema dovoljno. Takođe, i da se koristi kao građevinski materijal,ali nije rečeno ko ga koristi i gdje i da li je plaćen.

OKG-ovci ,ovoga puta očekujemo odgovor na sva pitanja, i ne samo mi, nego i građani Budve i Crne Gore.

Da podsjetimo, pitanja su bila:

1. Gdje je završio pjesak koji „Cijevna komerc“ vadi sa dna Bojane, koje su tačne količine i da li je i koliko plaćen?

2. Kako je i pod kojim uslovima izdata Luka Budva, državna imovina data bez tendera, kako to zakon propisuje? Opšte je poznato da se državna imovima izdaje isključivo na javnom nadmetanju pa pitamo gospodina Jelušića, ko se i kada nadmetao za Luku Budva?

3.Kako se i na koji način šteluju unaprijed poznatim zakupcima plaže po primoriju, i ko će „zaslužiti“ najavljene, buduće novoizgradjene plaže, poput one na lokaciji kamp “Dobrota”?

4.Da li planirate prenamjenu  nelegalno izgrađenog objekta u zahvatu morskog dobra na staroj autobuskoj stanici u Budvi. Nelegalni objekat na dva sprata tik uz Luku Budva, izgrađen za vrijeme  DPS-a sada treba da bude legalizovan, a po našim saznanjima nova namjena mu je diskoteka?

5.Kod koga je  gospodin Jelušić prvo stigao na slavlje povodom izlaska iz zatvora, kod Rajka Kuljače ili kod Dragana Marovića?

Na kraju OKG-ovci, ponovo slika koja jasno ilustruje  funkciju gospodina Jelušića i svrhu njegovog višegodišnjeg pokrivanja raznih funkcija, pa i ove koju trenutno pokriva u Morskom dobru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.