Milošević: Račun od 115 miliona eura za gradnju petlje Smokovac platiće građani
Rade Milošević

Milošević: Račun od 115 miliona eura za gradnju petlje Smokovac platiće građani

Račun od 115 miliona eura za gradnju petlje Smokovac , elektro i vodovovdne mreže za autoput , koji je tim bivšeg ministra saobraćaja Ivana Brajovića „zaboravio“ da stavi u Ugovor koštaće građane nekoliko desetina miliona više, saopštio je Rade Milošević,politički direktor Građankog pokreta URA.

Milošević kaže da je pitanje da li se radi o nestručnosti ili "je ovo unaprijed režirano kako bi se neko ponovo ogradio".

"Može li iko ozbiljan shvatiti činjenicu da se zaboravi nešto što vrijedi 115 miliona? Prosto je nevjerovatno da tim stručnjaka  „zaboravi“ a da nije postajala namjera da se neko ugradi i u ovom poslu. Pored petlje Smokovac, elektro i vodovodne mreže za autoput morće se izdvojiti sredstva za izmjenu i na postojećim objektima i vraćanje na ono što je već završeno. Međutim, predsjednik Skupštine Ivan Brajović je dokazani lažov, a narodna izreka kaže „ Ko laže, taj i krade“.

Gotovo je nevjerovatno da niko neće odgovarati za ovakve propuste, a da ce građani i dalje „pokrivati“  nestručnost propalih kadrova SD-a", kaže Milošević.

Dodaje da ne čudi "ovakva neozbiljnost imajući u vidu stručnost kadrova BS i SD".

"Njihovih ministara koji u životu u privatnom sektoru nijesu ništa postigli pa se sada uče na ministarskim pozicijama poslu.

Ovo je i dokaz koliko se neozbiljno pristupilo "poslu vijeka" koji će generacije otplaćivati. Neće sigurno djeca Brajovića, Nurkovića i sličnih. Cio projekat je zamišljen kako bi se bogatili domaći tajkuni bliski vlasti", zaključio je Milošević.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.