Omladina SD-a čestitala Dan opštine Nikšić
Risto Kovačević

Omladina SD-a čestitala Dan opštine Nikšić

Predsjednik Omladine Socijaldemokrata Nikšića Risto Kovačević čestitao je u svoje ile i ime OSD-a Dan opštine ističući da je grad pod Trebjesom oduvijek bio mjesto odvažnih i časnih ljudi, ali sa neiskorišćenim potencijalima.

“Oduvijek smatram privilegijom činjenicu da sam rođen i da živim u mom Nikšiću. Gradu koji je kroz istoriju iznjedrio najuglednije Crnogorke i Crnogorce, gradu koji je opredjeljivao društvene tokove u našoj Crnoj Gori, gradu široko poznatom i van naših granica po svemu onome što ima da ponudi. Grad koji, iako posljednjih godina značajno napreduje, može mnogo više. Grad kojem, našim predanim radom i zalaganjem, moramo vratiti staru slavu. Neka ovaj 18. septembar, Dan opštine Nikšić, bude početak još bržeg i snažnijeg razvoja evropskog Nikšića, pokretača svih bitnih procesa u Crnoj Gori”, poručio je Kovačević.

18. septembra prije 74 godine borci VI Crnogorske i II Dalmatinske brigade darovali su Nikšiću slobodu i početak ubrzanog razvoja našeg grada.

“Neka ovaj 18. septembar, Dan opštine Nikšić, bude početak još bržeg i snažnijeg razvoja evropskog Nikšića, pokretača svih bitnih procesa u Crnoj Gori. U svoje lično, i u ime Socijaldemokrata Nikšića, želim vam srećan Dan opštine”, zaključio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.