Savićević: Napoli mora da se plaši atmosfere sa Zvezdine
Dejan Savićević

Publika 12. igrač

Savićević: Napoli mora da se plaši atmosfere sa Zvezdine "Marakane"

Dejan Savićević, legendarni fudbaler Crvene zvezde, rekao je da Napoli mora da se plaši atmosfere na stadionu, pošto će navijači biti 12 igrač šampiona Srbije.

"Genije“ je za italijanski radio "Marte" pričao o predstojećem meču u Ligi šampiona između Zvezde i Napolija.

Savićević se prvo osvrnuo na poređenje između sadašnje i nekadašnje Serije A.

"Devedesetih godina prošlog vijeka Serija A je bila najjači šampionat u svijetu, međutim sada je Engleska u prednosti. U Premijer ligi se mnogo ekipa bori za titulu i zato je mnogo zanimljivija za gledanje. Kada je riječ o Italiji tu već znate pred početak sezone ko će osvojiti šampionat", rekao je Savićević. 

Nekadašnji crnogorski fudbaler potom je dao mišljenje o meču: 

"Napoli mora da se plaše atmosfere na stadionu. Navijači će dati veliku podršku i biće 12 igrač tima. Sa tehničke strane Napoli ima veću prednosti i mora da se uzme u obzir to da je Zvezdi ovo prvo učešće u Ligi šampiona", rekao je Savićević i dodao: 

"Hamšik, Kaljehon i Insinje su sjajni fudbaleri i Napoli će morati brzo da dođe do gola jer ako ne bude tako biće veoma teško za njih na 'Marakani' koja će biti krcata". 

Utakmica između Crvene zvezde i Napolija na programu je od 21 sat. U drugom meču grupe sastaju se Liverpul i Pari Sen Žermen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.