U Viru 6. i 10. mjesto za crnogorsku motonautiku

U Viru 6. i 10. mjesto za crnogorsku motonautiku

Na hrvatskom Viru je tokom vikenda održano posljednje kolo Alpe Adria Tour šampionata u motonautici, u klasama skuteri na vodi. Crnogorski takmičari osovojili su 6. i 10. mjesto.

Iz Motonautičkog saveza Crne Gore naglašavaju da je po prvi put ove godine Crna Gora imala predstavnike. 

U najbržoj ženskoj klasi, Ski GP1, Volja Džiković je osvojila 6. mjesto. 

"S obzirom na mehaničke probleme, te neadekvatnu količinu treninga pred trku, rezultat je odličan.", rekla je Džiković.

U egzibicionoj klasi freestyle je posle godinu dana odsustva sa međunarodne scene trebalo da učestvuje nekadašnji šampion Evrope, Aleksandar Petrović. 

"Na žalost, motor mi se nedavno pokvario.  Pokušali smo da ga popravimo pred takmičenje, ali nije bilo dovoljno vremena, a rezervni nemam.  Moja klasa su egzibicije, a ne trke, te su opcije bile ili neučestvovati ili se prijaviti za GP4 trku na našem rezervnom skuteru.  Kad smo već prešli ovoliki put izabrao sam da se trkam, iako bi mi to bilo po prvi put u GP4.  Bilo koji rezultat bolji od posljednjeg bi bio uspjeh, te sam sa 10. mjestom prezadovoljan.", kaže Petrović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.