Vučić: Pozvaću Đukanovića da posjeti Srbiju
Aleksandar Vučić

Srbija i Crna Gora moraju graditi bolje odnose u budućnosti

Vučić: Pozvaću Đukanovića da posjeti Srbiju

Srbija i Crna Gora moraju graditi bolje odnose u budućnosti, ocijenio je srpski predsjednik Aleksandar Vučić, i dodao da će pozvati crnogorskog kolegu Mila Đukanovića da u narednom periodu posjeti Beograd.

Komentarišući odnos sa rukovodstvom Crne Gore, Vučić je kazao da „on nije uvijek jednostavan“, prenosi Tanjug.

„Imamo mnogo razlika, ali moramo da gradimo bolje odnose u budućnosti. Uputiću poziv predsjedniku Crne Gore da u narednom periodu posjeti Srbiju", kazao je Vučić.

On je rekao da ne želi da ulazi u kritike navodne medijske kampanje iz Srbije protiv Crne Gore, ali i da mu je „jasno koliko u Crnoj Gori ima negativne medijske kampanje protiv Srbije“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.