Monstruozan zločin u BIH:  Sin sjekirom isjekao majku na komade i zakopao je na više lokacija!
Foto:Fokus.ba

Bosanska Krupa

Monstruozan zločin u BIH: Sin sjekirom isjekao majku na komade i zakopao je na više lokacija!

Monstruozno ubistvo, kakvo ne pamte ni najstariji mještani, desilo se u Bosanskoj Krupi. Muškarac B. S. (1985.) ubio je svoju majku te je, za sada nepoznatim predmetima, isjekao njeno tijelo na komade i zakopao ih na više različitih lokacija, prenose tamošnji mediji.

Istražitelji rade na iskopavanju dijelova tijela nesretne žene.

Sin je uhapšen i policajcima je pokazao gdje je zakopao dijelove tijela, saznaje sarajevski Avaz.

Portalu sarajevskog lista je potvrđeno iz više policijskih izvora da se osumnjičeni za monstruozno ubistvo predao se sinoć oko 20 sati policajcima iz Sarajeva. 

"Sin je navodno ubio majku i policiji priznao da je to uradio. Rekao je i da je ubistvo počinio hladnim oružjem - sjekirom te da je nakon toga zakopao.Trenutno se traga za tijelom.Dok tijelo ne bude pronađeno ne možemo biti sigurni da li je to što je on priznao zaista i tačno", kazala je za Faktor.ba portparolka MUPa USK Snežana Galić.

On se Škodom Octaviom dovezao u Sarajevo te je na području opŠTine Centar mobilnim telefonom pozvao policiju i kazao: "Ja sam iz Krajine, ubio sam majku. Dođite po mene."

Nakon toga, na prijavljenu lokaciju upućeno je više policijskih patrola koje su s velikim oprezom pristupile ubici i uhapsile ga. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.