Španska misica sa osmjehom napustila VMA, EVO gdje se uputila
Foto: Instagram/ Olak Bilbao Gonzales

Zadovoljna ljekarima

Španska misica sa osmjehom napustila VMA, EVO gdje se uputila

Lijepa Olak Bilbao Gonzales (20) sa osmjehom na licu napustila je VMA, a potom i Srbiju.

Nakon mjesec dana teškog oporavka, bivša mis Marbelje dobila je odobrenje da liječenje može da nastavi kod kuće i njeno stanje je na zavidnom nivou.

Mis se prije nego što je napustila bolnicu zahvalila osoblju i ljekarima na njezi koju su joj pružili.

"Olak je imala tešku operaciju rekonstrukcije nogu i kada je postoperativni period protekao zadovoljavajuće, odobreno je da više ne bude pod budnim okom ljekara. Čim je saznala da može da napusti VMA, ona je rezervisala avionsku kartu za Španiju i prije četiri dana napustila Srbiju" kaže izvor Alo-a.

Olak je, kako kaže, sve vrijeme boravka na VMA bila pristupačna za komunikaciju i bespogovorno je slušala svaki savjet ljekara.

"Prije povratka u Španiju zahvalila se svima koji su imali kontakt sa njom i nije krila da je oduševljena radom naših ljekara. Ispričala je da će ih zauvijek pamtiti", kaže ovaj izvor.

Bivša mis Marbelje povrijeđena je u noći između 10. i 11. juna u eksploziji u Novoj Galenici, a bomba je podmetnuta pod automobil Strahinje Stojanovića (28), koji je u trenutku nesreće otišao do kuće po telefon koji je zaboravio. Sumnja se da je Stojanović bio blizak sa Šaranovićima, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića. Paja Stojanović, otac napadnutog Strahinje Stojanovića, ubijen je 2015. u Zemunu sa nekoliko hitaca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.