Vjeverica od nissana napravila špajz (FOTO)

Vjeverica od nissana napravila špajz (FOTO)

„Nisan murano“ stigao je u radionicu Majka Tompsona u Ontariju u Kanadi, jer nešto nije bilo u redu sa kontaktom za stop-svijetlo. I onda je Majk podigao haubu…

Ispod haube zatekao je pravi špajz od vevjerice, koja je svaku moguću prazninu motora iskoristila za čuvanje oraha.

Tompson kaže da ovo nije prvi put da je zatekao nešto čudno kada je podigao haubu, pošto u južnom Ontariju ima dosta sitnih divljih životinja, kojima se automobili čine kao pravo mjesto za pravljenje zimskih ostava.

Orasi1Orasi4

Ipak, priznaje da nikada nije vidio ovako iskorišćen prazan prostor oko motora, pošto bukvalno nije postojalo mjesto bez nekoliko oraha u njemu.

Čak je i sa unutrašnje strane branika pronašao dva oraha!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.