Nema ni internet ni TV ali ima Zekana i planinu: Meni je ovđe prelijepo, sve se zeleni (VIDEO)
Foto:Screenshot

Dječak Božo sa planine Lukavica kod Nikšića oduševio internet zajednicu

Nema ni internet ni TV ali ima Zekana i planinu: Meni je ovđe prelijepo, sve se zeleni (VIDEO)

Nema internet, ni televizor. U slobodno vrijeme jaše konja. To je dječak Božo sa planine Lukavica kod Nikšića.

Slučajan susret sa ovim dječakom zabilježio je novinar Miomir Maroš. Snimak je na Facebooku do sada preko 160 hiljada puta i podijeljen preko hiljadu puta. 

 Božo živi u Gornjem Zagaraču, a snimljen je na svom konju Zekanu.

"Svuda idem s njim, do Kapetanova, do vjetrenjača, do Lole sam" ispričao je Božo.

Na pitanje može li se za njega reći da je car planina - kroz smijeh potvrdno odgovara. U školu je zakasnio zbog planine, a na nastavu će se vratiti u ponedjeljak.

Umoran je kaže malo jer čuva ovce i krave i jaše konja...

Iako na planini nema na ni interneta, ni televizora to mu, kaže, ne nedostaje. Ranije odlazi na spavanje, slobodno vrijeme koristi za jahanje i kaže da mu je na planini baš lijepo.

"Ovđe je prelijepo, sve se zeleni, ne znam ostalima ali meni je ovđe prelijepo", kazao je Božo novinaru koji je o ovom dječaku najavio i dokumentarnu emisiju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.