Vešović i Vujačić zamjenici gradonačelnika Podgorice
Podgorica

Izabrani na današnjoj sjednici Skupštine Glavnog grada

Vešović i Vujačić zamjenici gradonačelnika Podgorice

Slađana Vujačić i Časlav Vešović izabrani su za nove zamjenike gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića na današnjoj sjednici Skupštine Glavnog grada.

Iz Biroa za odnose s javnošću Glavnog grada je saopšteno da je za njihovo imenovanje glasao 31 odbornik.

Vešović je diplomirani inženjer elektortehnike. Funkciju zamjenika gradonačelnika Podgorice obavljao je u periodu od 7. novembra 2014. do 31. jula ove.

"Radno iskustvo je započeo u Atlasmont banci, a u periodu od 2002. do ove godine pet puta je biran za odbornika u Skupštini Glavnog grada Podgorica", navodi se u saopštenju.

Obavljao je i funkciju direktora Javnog preduzeća Sportski objekti Podgorica od decembra 2010. do aprila 2012. godine, nakon čega je izabran za portparola Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz Glavnog grada su kazali da je Vujačić Medicinski fakultet završila u Podgorici 2011. godine, čime je stekla zvanje doktora medicine.

Radni odnos je zasnovala 2012. u Domu zdravlja Podgorica, nakon čega, 2013. radni angažman nastavlja u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore - Podgorica.

"Doktorske studije upisuje na Medicinskom fakultetu u Podgorici, a specijalizaciju iz oblasti urgentne medicine na Medicinskom fakultetu u Beogradu", navodi se u saopštenju.

Angažovana je kao edukator na velikom broju stručnih seminara i kurseva. Učesnik je mnogobrojnih domaćih i međunarodnih kongresa.

Jedan je od osnivača Društva ljekara urgentne medicine Crne Gore, stručni saradnik u Ministarstvu zdravlja i član komisija i radnih tijela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.