Crna Gora predstavlja primjer u regionu
Sa sastanka

Pukovnica Levandovska, u nastupnoj posjeti Ministarstvu odbrane

Crna Gora predstavlja primjer u regionu

Novoimenovana izaslanica odbrane Republike Poljske za Crnu Goru na nerezidentnoj osnovi, pukovnica Dorota Levandovska boravila je danas u nastupnoj posjeti Ministarstvu odbrane Crne Gore. Ona se tom prilikom sastala sa ministrom odbrane, Predragom Boškovićem.

Bošković je, ističući značaj saradnje dvije zemlje u oblasti odbrane, informisao sagovornicu o reformama sprovedenim u sistemu odbrane Crne Gore, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

On je naglasio da će Crna Gora ostati posvećena jačanju odbrambenih kapaciteta u skladu sa prioritetima NATO agende i podvukao spremnost naše zemlje u davanju podrške borbi protiv savremenih prijetnji miru i stabilnosti, u cilju doprinosa kolektivnom sistemu bezbjednosti.

"Pukovnica Levandovska je istakla da naša zemlja predstavlja primjer u regionu kada su u pitanju evroatlantske integracije i da sveobuhvatne reforme koje je Crna Gora sprovela u cilju unaprjeđenja sistema odbrane, preporučuju našu državu kao kvalitetnog partnera", navodi se u saopštenju.

Ona je naglasila da će Republika Poljska dati svoj puni doprinos unaprjeđenju saradnje u oblasti odbrane, te izrazila spremnost za učešće u svim aktivnostima od obostranog odbrambenog značaja. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.