Privedeni Anabela i Andrej Atijas: Udario je pesnicom u glavu
Anabela i Andej Atijas

Neće ga tužiti

Privedeni Anabela i Andrej Atijas: Udario je pesnicom u glavu

Policija je privela Anabelu i Andreja Atijasa zbog nasilja u porodici.

Naime, Anabela je, prema nezvaničnim informacijama, prijavila policiji da ju je njen muž jutros oko četiri sata udario. Kako je navela, posvađala se sa suprugom Andrejom zbog psa kada ju je on pesnicom udario u glavu. I ona je njega u tom guranju izgrebala.

Pretpostavlja se da je Andrej bio pijan. Policija je privela oboje i odmah su saslušani. 

Kako saznaje Kurir, neće biti podignuta krivična prijava protiv Andreja jer ga Anabela neće goniti. Par se pomirio u policiji. Međutim, s obzirom da ga je ona prijavila za porodično nasilje, razmatra se mogućnost da se izrekne hitna mjera zabrane prilaska. 

Anabela i Andrej imaju zajedničko dijete, ćerku Blankicu, dok pjevačica sa Gagijem Đoganijem ima ćerke Lunu, koja je trenutno u rijaliti šou Zadruga, i Ninu.

Anabela Atijas, kojoj je ovo drugi brak, već je i ranije trpela nasilje u porodici. Naime, pjevačica je ispričala da je 14 godina trpjela nasilje u braku sa Gagijem Đoganijem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.