Trebaljevo: U šleperu pronađeno 15.000 šteka cigareta
Ilustracija

Uhapšen Rožajac

Trebaljevo: U šleperu pronađeno 15.000 šteka cigareta

Na magistralnom putu Kolašin-Mojkovac, u mjestu Trebaljevo, kolašinska policija juče je oko 14 sati zaplijenila kamion u kojem je bilo 300 paketa, odnosno 15.000 šteka cigareta koje nijesu imale prateću dokumentaciju, odnosno akcizne markice.

Kako Dnevne novine nezvanično saznaju iz policije kamionom, registarskih oznaka PG TF 939, upravljao je Rožajac A.K (50), koji je uhapšen.

Ispred kolašinskog Odjeljenja bezbjednosti (OB) istovareme su zaplijenjene cigarete iz kamiona, na kojem je bio logo preduzeća iz Podgorice.

Kako je nezavnično saopšteno iz kolašinske policije, o zaplijeni cigareta obaviješten je nadležni tužilac i preduzimaju se radnje i mjere, radi razotkrivanja tog krivičnog djela, odnosno ko stoji iza šverca tog kontigenta cigareta.

Protiv A.K. će, najvjerovatnije, biti podnesena krivična prijava za nedozvoljenu trgovinu i krujumčarenje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.