Ministar se izvinio zbog sramne izjave svoje saradnice, slijedi kazna
Zoran Đorđević

Ministar se izvinio zbog sramne izjave svoje saradnice, slijedi kazna

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja javno se izvinjava zbog negativne izjave Milene Antić tokom gostovanja u Beogradskog hronici na prvom programu RTS.

Kako je saopšteno iz tog Ministarstva, ministar Zoran Đorđević ocijenio je ovu izjavu kao skandaloznu i naložio da gospođa Antić bude adekvatno sankcionisana.

"Izjava je skandalozna. Zaista sam šokiran. Lično sam pričao sa gospođom Antić i skrenuo joj pažnju na sve negativne posljedice njene izjave. Nema opravdanja za takav postupak. Ovo će biti posljednja opomena njoj i svima drugima, ovakve stvari ne smiju da se izgovore, a kamoli dešavaju", rekao je on u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Prema njegovim riječima, natalitet je "cilj broj jedan".

"Nastavićemo da radimo na tome da položaj majki u Srbiji bude bolji iz dana u dan i da imamo što više djece", poručio je ministar Đorđević.

"Nijedan poslodavac neće zaposliti takvu ženu - koja se danas zaposlila, a sljedećeg dana zatrudnjela. Njemu je žena potrebna da radi. Zasnivate radni odnos da biste radili, a ne da sjutra odete na bolovanje", skandalozna je izjava koju je danas izrekla viša savjetnica i šefica Odsjeka za poslove u oblasti populacione politike i finansijske podrške porodici sa djecom Milene Antić Janić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.