Novo reagovanje Lekovića: DPS po ustaljenoj matrici vrijeđa
Momčilo Leković

Novo reagovanje Lekovića: DPS po ustaljenoj matrici vrijeđa

Očigledno da ste prilikom sastavljanja saopštenja imali poteškoća pa ste zato po ustaljenoj matrici pribjegli vašem uličarskom metodu punom uvreda i prebacivanja teme, iskorišćavajući pritom nikog drugog, do svojeg spasitelja i koalicionog partnera, navodi se u reagovanju Momčila Lekovića na današnje saopštenje OO DPS Bar.

''Neće vam proći. Jeste krupan i zna da lomi skupštinske klupe ali ne toliko da možete da se sakrijete iza njega. Mnogo ste vi veće kleptokrate da bi vam štit bio lokalni Drago Đurović. Obnavljamo gradivo. Virpazar je tema i na Virpazaru cemo se zadržati. Kažete, nebitno je i suvišno spominjati i brojati kontejnere? Vama, funkcionerima DPS-a koji ispred svojih vila imate obezbijeđena kontejnerska dvorišta, sopstvene trafostanice i asfaltirane puteve, normalno da je potpuno nebitno i suvišno što je cijeli Vir spao na 3 kontejnera, sto Vir nema struje i što se u sela nadomak Vira jedino pješice može doći. Takvi ste vi funkcioneri DPS-a, džepne patriote, samo za sebe znate i za svoj džep,  dok za građane imate vremena samo kada dođu izbori jednom u 4 godine. Tada ste puni priče i o Virpazaru, Šusanju, Sutomoru, Zupcima, Bjelišima, Dobrim Vodama, Mrkojevićima, Ostrosu ali i mnogim drugim naseljima koja posjetite tada kada treba da obećate spas za glas'', kazao je Leković.

Leković je i u ovom reagovanju naveo da DPS zbog nepoželjnosti skreće temu sa Virpazara.

''Tada izmišljate i besplatne karte da bi posle umjesto tih istih karata pisali kazne. I to gle slučajnosti, baš mještanima Crmnice i Virpazara od kojih sada pokušavate nemušto da se sakrijete.  Stiže do nas riječ da ste u jedno selo kraj Virpazara nakon ovogodišnjih izbora od poželjnih postali nepoželjni. A kako nam javljaju indentična je situacija širom barske opštine.  Zbog te riječi vi skrećete temu, zbog te riječi vam je Drago Đurović štit i zbog te riječi ste po četvrti put anonimni potpisnici, sramotom pokriveni. I na kraju, neću vas razočarati, za vas ipak imamo nešto na prodaju - nova nenošena prugasta odijela, taman da vam se slažu sa već kupljenim prugastim patikama'', zaključuje Leković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.