Ona je najseksepilnija žena na svijetu u 2018. godini (FOTO)

Magazin za muškarce Maksim svake godine objavljuje listu 100 najatraktivnijih žena na svijetu. Očekivano, Kejt Apton opet je u samom vrhu, tačnije na prvom mjestu za 2018. godinu.

Njene fotografije su obilježile stranice ljetnjeg broja magazina, a slike su nastale u Izraelu.

"Niko tako ne predstavlja SAD kao ovogodišnja pobjednica. Kao i njen uzor, Merilin Monro, Kejt je plavuša zavidnih oblina, koja razoružava svojim neodoljivim osmijehom, ali  i impresionira svojim ponašanjem u javnosti i vrijednim radom", obrazložio je odluku  žiri magazina.

kejtapton01

Foto: Instagram

Kejt je nekoliko puta do sada birana za najseksepilniju ženu, a posebno se istakla i u kategoriji "prirodne obline".

Kad je čula da se nalazi na prvom mjestu liste najatraktivnijih žena svijeta, Kejt je izjavila da dosta radi na svom izgledu, vodi računa o ishrani i redovno vježba pa joj je drago što su njen utrošen trud prepoznali i drugi.

201401zastovolimokejtapton507539417

Kejt Apton

Inače, Kejt Apton i njen suprug Džastin Verlander čekaju prvo dijete, prenosi B92.

Par će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja, a dvadesetšestogodišnja ljepotica i manekenka ne krije da jedva čeka da se porodi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.