Dragana Mirković ugostila Žan Klod Van Dama (FOTO)
Foto: Telegraf/ privatna arhiva

Odličan provod

Dragana Mirković ugostila Žan Klod Van Dama (FOTO)

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bjelić godinama su dio svjetskog džet seta, a proteklih dana družili su se sa još jednom svjetskom zvijezdom!

Naime, Žan Klod Van Dam bio je gost pjevačice i njenog supruga, sa kojima se odlično provodio.

Van Dam, koji folk zvijezdu i biznismena poznaje preko prijatelja iz modne industrije i medija, odlučio je da na svojim profilima podijeli impresije, i to više puta tokom večeri, najprije pozdravivši Draganinog saradnika i Tonija, a potom je za pjevačicu imao posebnu najavu.

zanklodvandamidraganamirkovic6830x0

Foto: Telegraf/ privatna arhiva

"Ona je ogromna zvijezda na Balkanu, pjevačica i glumica", objasnio je glumac svojim fanovima a potom se ponovo uključio i zamolio Draganu da na srpskom pozdravi sve.

zanklodvandamidraganamirkovic3830x0

Foto: Telegraf/ privatna arhiva

"Ovdje su najbolji, Žan Klod i društvo, puno vas volimo i ljubimo" rekla je folk diva na šta je glumac odgovorio da mu je drago što je došao Tonijevim privatnim avionom.

Van Dam nije odolio da se, pored vožnje u Draganinom "bentliju", i ne slika pored istog, prenosi Telegraf.

zanklodvandamidraganamirkovic1830x0

Foto: Telegraf/ privatna arhiva

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.