Obilježavanje Svjetskog dana uklanjanja otpada: U petak akcija čišćenja na Cetinju
Cetinje

Pod sloganom „Nastavljamo drugačije“

Obilježavanje Svjetskog dana uklanjanja otpada: U petak akcija čišćenja na Cetinju

Prijestonica Cetinja će po treći put učestvovati u akciji „Let’s do it, Montenegro!“ kojom se obilježava Svjetski dan uklanjanja otpada.

Akcija, iza koje stoji Asocijacija za demokratski prosperitet - Zid iz Podgorice, biće organizovana u cijeloj Crnoj Gori u petak, 14. septembra, pod sloganom „Nastavljamo drugačije“, saopšteno je iz Prijestonice.

Kako se navodi, akcija na Cetinju počeće u 8 sati u dvorištu Austro-ugarskog poslanstva – Divizija, a predstavnici gradskih institucija i drugih ustanova, Izviđački odred „Gojko Kruška“, Udruženje penzionera Cetinje, osnovci, srednjoškolci i svi zainteresovani građani Cetinja čistiće više lokacija u gradu.

Cilj događaja, kako se ističe, je podsticanje svih građana Crne Gore na aktivnije učešće u životu svoje zajednice i jačanje svijesti o organizovanom djelovanju zarad očuvanja životne sredine.

Prijestonica Cetinje i NVO Zid pozivaju sve organizacije, institucije, škole, klubove i kompanije da se i ove godine priključe najmasovnijoj građanskoj akciji u svijetu!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.