Stan sa kupatilom nasred kuhinje iznajmljen za 525 dolara mjesečno
Foto: Twitter

Stan sa kupatilom nasred kuhinje iznajmljen za 525 dolara mjesečno

Cijene stanova globalno gledajući sve su više, a tužni dokaz toj tvrdnji dolazi s Twittera, gdje je fotografija jednog stana koji vlasnik iznajmljuje za 525 dolara mjesečno postala viralna.

Stan je smješten u relativno bogatom dijelu Sent Luisa, a dolazi s nekim atraktivnim funkcijama poput drvenog poda i velikog ormara, no mnogima na teško bilo shvatiti činjenicu da se kada nalazi usred kuhinje - što je grad navodno zabranio 2015. godine, ali žalba vlasnika je prihvaćena i stan se ponovo našao na tržištu.

Stan je s oglasa brzo nestao jer ga je neko iznajmio, a Indy 100 piše kako je novi stanar navodno presrećan.

Da li biste vi mogli da živite u ovakvom stanu?

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.