Podgoričanin nevjenčanu suprugu pretukao, pa je rasjekao nožem na parkingu
Ilustracija

Podgoričanin nevjenčanu suprugu pretukao, pa je rasjekao nožem na parkingu

Podgoričanin I.B. (38) uhapšen je zbog sumnje da je počinio nasilje nad svojom nevjenčanom suprugom.

Naime, u popodnevnim časovima došlo je do svađe među njima nakon čega je on navodno nasrnuo na nju i počeo da je tuče. Žena je inspektorima ispričala da ju je suprug vukao za kosu, više puta je pesnicama udarao u glavu, da bi je potom ubacio u automobil i odvezao na obližnji teren - parking, piše portal FOS media.

Kako je kazala, tamo je nastavio sa nasiljem i batinama, a u jednom trenutnu je navodno izvadio nož kojim joj je nanio povrede. Prema njenom iskazu, muškarac je rasjekao nožem njenu ruku zbog čega joj je bila neophodna ljekarska pomoć.

Ona je ubrzo zbrinuta u Kliničkom centru Crne Gore, a policija je njenom suprugu stavila lisice na ruke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.