Izaberite pravo vrijeme za objave na Instagramu
Foto: Ilustracija

Za više lajkova

Izaberite pravo vrijeme za objave na Instagramu

Prije nego što promijenite profilnu fotografiju, objavite tvit ili postavite novu fotku na Instagramu, proučite kada je najbolji trenutak za to...

Prema aplikaciji "Latergramme" koja služi za planiranje objava na društvenim mrežama, idealno doba dana za sakupljanje lajkova, odnosno objavljivanje fotki na Instagramu je 17 časova i dva sata poslije ponoći. 

Na aplikaciji navode i da za svaki dan u nedjelji postoji određeno vrijeme kada ćete za objave dobiti najviše lajkova. 

Evo i tačnog rasporeda: 

Ponedjeljak: 19 h i 22h 

Utorak: 3 h i 22 h 

Srijeda: 17 h 

Četvrtak: 7 h i 23 h 

Petak: 1 h i 20 h 

Subota: 12 h i 2 h 

Nedjelja: 17 h

Izvor: Indeks

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.