Nada Macura domaćin Melaniji Tramp?
Foto: AP

Namjerava da je dovede u Srbiju

Nada Macura domaćin Melaniji Tramp?

Doskorašnja portparolka Hitne pomoći i TV izvještač Nada Macura stupila je u kontakt sa suprugom američkog predsjednika Donalda Trampa, prelijepom Melanijom, koju sada želi da dovede u Srbiju

"Oduševljena sam što smo Melanija i ja stupile u komunikaciju. Prvo me kontaktirao njen pres tim na Tviteru, a onda sam na mejlu vidjela pisamce, koje me je veoma iznenadilo kad sam otvorila. Melanija mi se lično obratila i pitala me je odakle sam i šta je moje zanimanje", otkriva Nada Macura, najeksponiranija doktorka u Srbiji.

Iako je Melanija dosta mlađa od nje, fascinaciju prvom damom Amerike Nada Macura ne krije.

"Mi se već neko vrijeme međusobno pratimo na društvenim mrežama. Mene oduševljava njen modni stil i to što je uvijek odjevena shodno prilici. Sviđa mi se kako izgleda, kako se oblači i šminka, ali i kako se ponaša. Bavi se humanitarnim radom i vrlo je aktivna i nije u sjenci poznatog muža",  ispričala je Nada Macura.

Objašnjenje zašto se baš njoj obratila Trampova supruga, Nada nalazi u svojim javnim nastupima i tome što je Melaniju isticala i spominjala govoreći o Americi.

"Kad sam izvještavala iz Vašingtona, stalno sam govorila i o Melaniji, jer znam da je interesantna ne samo nama, nego i cijelom svijetu. Ona je vjerovatno to čula od svog tima i nekog bliskog njoj ko je to mogao da joj prenese i zato me je kontaktirala", kaže Nada Macura.

Doktorka koja odskoro izvještava za TV Prvu otkriva i šta je napisala u svom odgovoru suprugi predsjednika SAD.

"Melaniji sam sve detaljno opisala ko sam i čime se bavim, o svom trenutnom angažmanu na televiziji, kao i o obavljanju dužnosti potparola duže od deset godina, o svojim putovanjima u Ameriku i izvještavanju odande, ali i o tome zašto mi se sviđa ona kao osoba", iskrena je doktorka.

Inače, Nada Macura namjerava da ponovo piše Melaniji, a voljela bi i da je ugosti u Srbiji, prenose Novosti.

"Sigurna sam da ćemo nastaviti komunikaciju Melanija i ja, a namjeravam da joj predložim da se vidimo kada budu u ovom dijelu svijeta Donald i ona. Ponudiću se da budem njen domaćin", završava priču Nada Macura.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.